Reflow lodning

Heller - Industries

Heller website

Heller

Heller Industries blev grundlagt I 1960 og i 80’erne gik Heller over til Reflow lodning. Igennem årene har Heller fået flere partnere som benytter sig af deres systemer, selv med meget avanceret forespørgsler. Ved hjælp fra udfordringer og agilitet har heller opnået en position som verdens bedste i Reflow teknologibranchen.

NYHED: Ny Heller Mark 7 reflow ovn

Heller er verdens største producent af ovne. De har netop lanceret en ny version af Mark7, der er industri 4.0 kompatibel. Du kan læse mere om den nye Mark7 ved at bentytte linket nedenunder

HELLER MK7

1936/2043 MARK5

1826 MARK5

Juki

JUKIs PLACEMENT SOLUTION omfatter en bred portefølje af pick & place maskiner beregnet til små, mellemstore og store virksomheder, der efterspørger fleksible, pålidelige og langsigtede løsninger. JUKI- pick & place maskiner er kendetegnede ved den høje kvalitet og tilbyder derfor, som eneste i branchen, standard 3 års garanti. JUKI’s program omfatter løsninger til intelligent lagerhåndtering fra Storage Solution, som er et delvist ejet JUKI selskab

 

Forskellige Juki serier

Mounter RS-1R giverhøj produktivitet ved hjælp af ”on-the-fly-centering”. RS-1R tilbyder samtidig høj fleksibilitet idet alle gængse komponent typer kan monteres af en maskine.

JM-100 er et revolutionerende nyt koncept fra JUKI der tillader placeringen eller insertion af både overflademontering og through-hole komponenter.

​ Juki giver dig

  • Høj kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Nøjagtige placering af komponenter

For at sikre en stabil proces ved Pick and place er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontakt for rådgivning

Søren Tranberg
Mail: st@hin.dk
Tlf:+45 25998050

Søren Tranberg har i 25 år arbejdet med salg af SMT løsninger til den nordiske elektronikindustri. Gennem de mange års arbejde med SMT, herunder også MES og NPI software løsninger samt AOI/SPI/X-ray, har Søren tilegnet sig stor viden om SMD produktion i praksis, og han deler gerne denne viden med kunderne.