CCI

Conformal coating inspektion

Viscom webite - CCI

S3088 CCI

Det automatiske konforme belægningsinspektionssystem fra Viscom inspicerer printplader for at verificere tilstedeværelsen af belægningen, en fejlfri overflade og tykkelsen af belægningslaget. S3088 CCI-systemet har indbyggede UV-LED'er, der effektivt fremhæver kontrasten mellem konforme belægninger og ubelagte områder.

S3088 CCI

Konform belægningsinspektion

Konform belægning beskytter elektronikenheder mod skader fra fugt og væde. S3088 CCI-systemet fra Viscom er skræddersyet til at opfylde kravene til konform
belægningsinspektion.

 

Kameraopløsning

Med en kameraopløsning på op til 15 μm/pixel gør S3088 CCI revner, vabler, udtværing og belægningssprøjt let at se – selv med særligt tynde belægninger eller belægninger indeholdende silikone, som har svagere reflekterende egenskaber.

Fordele med et overblik

  • Kan tilpasses forskellige konforme belægninger
  • Hurtig oprettelse af inspektionsprogram
  • 3D-punktmåling til inspektion af lagtykkelsen
  • Ekstremt hurtig cyklus tid

Kontakt for rådgivning

Søren Tranberg
Mail: st@hin.dk
Tlf:+45 25998050

Søren Tranberg har i 25 år arbejdet med salg af SMT løsninger til den nordiske elektronikindustri. Gennem de mange års arbejde med SMT, herunder også MES og NPI software løsninger samt AOI/SPI/X-ray, har Søren tilegnet sig stor viden om SMD produktion i praksis, og han deler gerne denne viden med kunderne.