Fri fragt ved køb for over 1000 kr

HIN SMT
Største danske totalleverandør

Dedikeret og passioneret professionelt team

Vores team af eksperter har mange års erfaring med design, opbygning, optimering og drift af SMT produktionslinjer. Vi er certificerede og deltager løbende i efteruddannelse for at kunne tilbyde den bedst mulige service og rådgivning til vores kunder.

Services

Vi har specialister indenfor service og procesoptimering på alle vores produkter. Vi tilbyder serviceaftaler på flere niveauer, der kan inkludere rådgivning fra vores leverandører såvel som on-site problemløsning ved produktionsstop. Vi kan tilbyde TPM på line solutions.

Procesoptimering

I serviceafdelingen er vi specialister indenfor service og procesoptimering på alle vores produkter. Vi har selv erfaring med opbygning og drift af SMT-produktionslinje. Vi kan derfor tilbyde rådgivning i procesoptimering og tilføre værdi til jeres produktionsteam.

Rådgivning om ESD

Omgivelserne og ESD miljøet er afgørende for kvaliteten i elektronik produktionen. Det ved vi mere om end de fleste. Vi samarbejder med nogle af de førende internationale eksperter. De sidste 10 år har vi installeret mere end 10.000 m2 ESD-gulve hos vores kunder.

Brug for rådgivning?

Har du brug for rådgivning eller vil du booke et møde? Så er du altid velkommen til at kontakte vores SMT afdeling.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og inspiration om alt inden for SMT og udstyr fra eksperterne i HIN.